Kembali ke KMM

Salam..

setelah 10 hari berlalu, akhirnya esok, Ahad (1 august '10), aku dah kena balik melaka..
ARgh..bermula la kehidupan yang tension setiap hari selama sebulan lagi..
pastu raya... macamana nak menempuh hari2 puasa ni.. kira first time juga berpuasa jauh dr family ni.. berkorban untuk agama, bangsa dan negara...

Bersabarlah hati....

Cuti Oh Cuti

Salam saiyidul ayyam...

hari jumaat yang tenang, pancaran sinaran matahari membangkitkan semangat untuk terus menyelesaikan segala urusan di pagi hari...

alhamdulillah...
lepas ups kami dah boleh balik..so selesai je ups pukul 10 kami dah bersiap untuk balik...
rasa lega dah balik walaupun jawab exam tak seberapa tapi semangat untuk pulang ke rumah masing2 sudah membara..
alhamdulillah kami semua selamat sampai...

cuti ni masih tak plan apa nak buat tapi yang pasti segala tugasan tutorial pasti akan diselesaikan dengan segera...
hari pertama balik terus makan banyak buah2.. pastu i terus terbaring sebab sakit pala..
hari seterusnya pula kena g sekolah.. rasa janggal je sebab dah lama tak sekolah... rindu dengan dia.. =.=

hari ni uruskan kad bank..alhamdulillah dengan mudahnya selesai tanpa banyak masalah... hari yang seterusnya apa yang aku akan buat? wallahua'lam..

walau apa pun yang terjadi, ingatlah Allah,ayah ibu yang sentiasa berkorban untuk kita.

BERJIHAD LA KE JALAN ALLAH...
BERJUANG mencapai kejayaan dunian dan akhirat...

insyA ALLAH...

Everytime, you feel like you cannot go on
You feel so lost
That you’re so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insya Allah… Insya Allah… Insya Allah..
Insya Allah you`ll find your way

Everytime you can make one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame

Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insya Allah… Insya Allah… Insya Allah..
Insya Allah you’ll find your way
Insya Allah… Insya Allah… Insya Allah..
Insya Allah you’ll find your way

Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
Ooo Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way… Showed me the way…
Insya Allah… Insya Allah… Insya Allah..
Insya Allah we`ll find the way

Insya Allah… Insya Allah… Insya Allah..
Insya Allah we`ll find the way...