Rindu untuk post

˙˙ɐnɯǝs ɯnʞıɐlɐnɯɐlɐssɐ
˙˙ıu ƃolq ǝʇɐpdnx ɥɐp ɐɯɐl ɐɐʍ
ɥɐloʞǝs ıp uɐdnpıɥǝʞ uɐƃuǝp ʞnqıs ʞɐʎuɐq
˙˙ʞılǝd ƃuɐɹo ıʇsǝɯ˙˙ɐɥɐɥɐɥ ˙˙˙ɥɐloʞǝs ıp ɥısɐɯ nʞɐ ɐıunp ıdɐʇ ɥɐloʞǝs sıqɐɥ ɥɐp nʞɐ undnɐlɐʍ
˙˙˙ɟlǝsʎɯ ʎoɾuǝ ʇsnɾ und ɐdɐ ˙˙ɐlɐ
ʞ ˙˙^-^ ¿ǝʎ ɹǝdɐu˙˙ɐl ƃuıuǝd ɯɐɔɐɯ und nʞɐ ¿˙˙˙ıu ılɐʞ ʇsod ɐɔɐq ǝʞ ƃuıuǝd ƃuɐɹoʞ
ɐl nƃƃunʇ ˙˙dɐ nɐʇ ʞɐu˙˙ƃuıɥʇǝɯos uɐʞʇsod uɐʞɐ nʞɐ˙˙ƃuɐʇɐp uɐʞɐ ƃuɐʎ ʇsod ʞnʇun ılɐʞ uıɐl ɥɐl

**jangan peningkan kepala korang ok

Happy New Year!~

Hahaha lupa plak post kali ni nak wish je Happy New Year.. dah pukul 1:10 am.. aku pelik la macam dengar bunyi pelik2 je..nak tido..bukan takut la tapi sok nak g kOop la sebab tu kena tido.. huhu~

kERINDUAN

Rindu dengan saper?

Lorh mestilah dengan kesayanganku..hohoho~
sebenarnya aku rindu status aku sebagai pelajar&pengawas sekolah SMKSB...
sekarang jaga kOop..
terubat rindu ke sekolah

First time tak sekolah!!!!!

Assalamualaikum...

lama dah tak update blog ni, rindu plak. =)

Waa..mula dah sesi persekolahan bagi tahun 2010.. Seronok aku tengok adik aku Asraf dah masuk sekolah jadi pengawas sekolah lak tu.. Ira(sepupu) jadi pengawas pusat sumber ( mewarisi aku dulu ) macam tak percaya je budak-budak ni jadi pengawas sebab dah la badan kecik je..aku pun terpikir macamana budak2 ni buat keje... ishkx... tu adik bawah aku..

ni lagi satu adik bongsu aku, dia tak nak orang panggil dia adik suruh panggil dia abang.. Baru 5 tahun..tapi takpelah aku panggil juga dia abang.. First day mula sekolah aku bangun tido je dia dah nak g sekolah.. aku pun tegur dia la
" abang dah nak g sekolah ke, nak ikut boleh?" ..

....hampeh tol jawapan dia ?

>> " abang nak pergi sekolah ni, kak la tak leh ikut tau nanti cikgu marah.. kak la kat rumah jangan nangis je abang nak g sekolah"

'o' terkejut aku dia jawab gitu.. senyum je la.. ada-ada je abang ni.. =)

dah pukul 7 lebih tu pas abang pergi keje dengan abang kecik pergi sekolah, aku main game ranch rush..best giler la... malam tu sampai pukul 2 aku main.. huhu~ too happy..
dah nak pukul 8 lebih tu aku baru la kelam kabut nak bersiap g sekolah...

haa~~!! aku g sekolah?
yee.....
jaga koperasi.. bukan untuk belajar di kelas lagi.. waa rindu kenangan masa belajar.. rindu sangat nak handle perhimpunan lagi.. huhuhu :(
rindu dengan kesayanganku.. ni lagi sedih..tapi takpe jaga koop pun masih leh tengok dia apa.. *mood kembali senyum..

hari pertama jaga koop :-
penat sungguh..dengan lapar sekali..pagi tu aku tak sempat makan sebab pas main game aku dah bersiap nak g sekolah... banyak tol budak2 beli barang.. sampai naik blurr aku mengira..sampai budak2 beli buku dengan pen pun aku kira dengan kalkulator.. so blurr
pagi ramai sangat budak dah petang baru reda sikit.. habis jaga koop pun dah nak pukul 2.. pastu aku g ps..kak ku belanja ku makan..haa kenyang~
**hari ni aku pakai baju and seluar baru lorh... hahaha

hari kedua jaga koop :-
pagi ni aku relax lagi..tak menggelabah macam semalam.. aku keluar umah awal hari ni..(bawa gonad sekali hari ni ).. nak pulangkan kat tuan dia.. hari ni busy juga tapi tak sebusy semalam.. tengahari tadi aku tak balik lagi..duk kat ps tapi bukan jumpa kak ku tapi aku buat keje.. nak listkan nama budak form 1 yang beli tshirt sekolah.. banyak lorh namanya.. tapi sempat aku siapkan sebelum koop buka untuk sesi petang lak.. alhamdulillah.. petang aku tangkap gambar lak untuk program orientasi form 1.. banyak tol pose pengetua aku ambik, semua tu dia bercakap untuk kebaikan pelajar2 suma.. harap adik2 tu dengarla..

lepas tu aku pulangkan la kamera kak ku tu..pastu aku cakap nak lik..petang ni ada bbq dengan kawan2 sekolah rendah... petang baru aku kelam kabut lagi.. kawan-kawan dah sibuk call panggil datang bbq tapi kat sekolah aku banyak lagi keje.. pastu koop lagi..

hari ni kira aku adil sikit la.... aku dah tolong kak ku shoot untuk program orietasi form 1, tolong teacher haslina untuk koperasi, datang bbq dengan kawan-kawan.. walaupun penat tapi ok la.. harap diorang faham.. jangan marah aku ok! =)

**lapar la hari ni seharian aku tak makan nasi.. kak ku bagi duit suruh li nasi tapi aku xnak sebaliknya aku plak belanja dia..hahahaha xpe aku suka.. lagipun aku tak sempat nak makan la.. ( haha ngalahkan PM yang =( .. malam ni pun lapar lagi makan cream o je..