Tolong jangan marah saya.

Erm~ hari ni aku kerja kat klinik ganti kak dibah untu satu hari ni..
Erm~ Boring la sorang-sorang. Ramlah datang jap tadi tapi sekejap je la.
Erm~ Jali lak minta tolong aku buatkan kad jemputan anaknya nak cukur jambul..
Erm~ Harap ada la income sikit sebab sekarang ni poket aku memang sudah kering.
Erm~ bila dah petang ada plak pesakit datang. Aku cakap la 'maaf ye doktor takde lagi,dia ada operation'. pastu tetiba je dia macam marah - ' pagi tadi datang cakap takde doktor, petang datang xde doktor, penat je aku datang'..
Erm~ wahai cik abang jangan la plak aku dimarahi..
Erm~ mood aku terus lari..

Before Result SPM keluar...

Risau ke? Ramai orang tanya...

Aku Risau?
ntah la.. takut, debar la..
tapi bila ada orang tanya aku rilek je..
pergh mulut je kata gitu, hati aku?
hanya ALlah yang tahu..

tapi aku takut untuk target,
cuma aku dah sedia menghadapi kalau aku down..
faham2 la maknanya...

Kadang2 buat2 busy je sebab nak lupakan pasal result yang akan kuar pada khamis ni..
11 Mac 2010...

Sebenarnya tension tunggu hari khamis ni...

T_T

Aku dan Dia


Certain time we need alone~ :(
sometime,alone more cheerful.
but alone can make me cry.


confius with myself.